Pumpkin Bread Recipe- #BLOGtober14 Day 26

Pumpkin Bread

Happy lazy sunday everyone,

On behalf of National Pumpkin Day I put together a quick and easy pumpkin recipe. I hope you give it a try and check out the 2 special people who helped me make this delicious bread!

Spanish/Espanol:

Feliz domingo,

Ahora es el Dia Nacional de la Calabaza y puse una sencilla y facil receta para el pan de calabaza. Ojalá que lo puedas tratar y desfrutar con las personas que mas quieres, como lo hize yo con dos personas aqui.

What you will need:

  • 1 cup of canned pumpkin
  • 1 1/2 cup of sugar
  • 1/4 teaspoon of baking powder
  • 1 teaspoon of baking soda
  • 2 eggs
  • 1 cups of chocolate chips
  • 1/2 a cup of chopped nuts (optional)
  • 1/3 cups of water
  • 1/2 teaspoon of cinnamon
  • 1/2 teaspoon of ginger
  • 1/2 teaspoon of all spice
  • 1/2 clove
  • 1 2/3 cups of flour
  • 1/2 cups of oil

Preheat the oven to 350 degrees. Mix all the dry ingredients in one bowl and all of the wet ingredients in a separate bowl. Blend dry ingredients and the wet ingredients into one larger bowl. Add aluminum foil onto the pan and add flour onto it to make sure it doesn’t stick. Pour batter into the prepped pan and bake for 1 hour. Let stand 10 minutes. Remove from pans, let it cool, and enjoy!

Necesitaras:

  • 1 taza de una lata de calbaza
  • 1 1/2 taza de asucar
  • 1/4 cuchardita de lavadura de polvo
  • 1 cuchardita de bicarbonato de sosa
  • 2 huevos
  • 1 taza de chocolate
  • 1/2 taza de nuezes
  • 1/2 taza de agua
  • 1/3 cuchardita de canela
  • 1/2 cuchardita de jenibre
  • 1/2 cuchardita de todo especias
  • 1/2 cuchardita clavo de especias
  • 1 2/3 tazas de harina
  • 1/2 taza de aceite

Mezcla todo los ingredientes que son líquidos separado de los ingredientes que no son líquidos en otro plato ondo. Cuando los dos estan listos mezcla todos los ingredientes y prepara el molde para hornear con aluminio y harina. Precalienta el horno a 350 grados, mete lo por una hora. Cuando ya esta listo, deja lo enfriar por 10 minutos y disfrutado!

A special thank you to Chris and his mom for helping me master the recipe.

Fallen Leaves

As always, thank you for reading.
Como siempre, gracias por leer.
Con Amor